Égbőljött Csoda

Tiefling energiamágus és a Corholmi Akadémia fővarázslója, aki életét a munkájának szentelte.

Description:

Csoda mesternek meglehetősen érdekes a világnézete, még tiefling létére is. Meg van győződve róla, hogy ő egy isteni ajándék a világnak a misztikus mágia rejtéjeinek felkutatására és megértésére. Egész életét a munkájának szentelte és a szükségesnél nem tart több barátot vagy vagy kapcsolatot, ami azt illeti elég kevesen nevezik barátjuknak, lévén a varázslónak mindig a munka az első, a barátság vagy románc csupán földi idejének vesztegetése.

Csoda meglehetősen hangosan beszél, nem fogja vissza magát (ezzel is lehetetlen meggyőződését igazolva) és gyakran végez őrült kísérleteket. Az ok amiért az akadémia megtűr egy ilyen fura figurát egyszerű: igaza van. Lehet bármilyen beképzelt is, nagyon kevés mágiahasználó ért a művészethez annyira mint a bolondos ördögfajzat.

Születésétől fogva ferde az orra, így arca asszimetrikus és amikor az orrán keresztül lélegzik, az enyhe sípoló hangot hallat (Csoda mester szerint ettől csak fogékonyabb a hang-alapú varázslatokra). Egyetlen élő, vérszerinti rokona Leona a féltestvére, akivel közös (ember) apjuk volt.

Bio:

Égbőljött Csoda

Corholm Zapi Zapi